Followers

iklan..iklan......

Sunday, September 13, 2015

Setahun berlalu

Assalamualaikum sahabat semua...

Punyalah lama tak update blog ni.

Sekali tengok dah nak hampir setahun bersawang. Selak sana sikit, selak sini sikit, rupanya so many things happened in a year.

Terlalu banyak yang berlaku. Sukar mahu diterjemahkan dengan perkataan apatah lagi mahu berkongsikan setiap ujian yang datang.

Fasa paling kritikal dalam setahun setengah ini sebenarnya ialah apabila saya kehilangan anak lelaki bongsu, anak paling istimewa, anak hadiah dari syurga yang akhirnya bertemu Tuhan kembali di syurga, insyaAllah!

Gelombang emosi dalam setahun ini juga sangat hebat. Kalau takut dilanda gelombang, jangan sesekali membina rumah di tepi pantai. Tanpa membina rumah di tepi pantai pun gelombang jiwa itu boleh datang secara tiba-tiba, tidak diduga, tanpa dijangka.

Sangat banyak yang mahu diceritakan namun hendak disusun satu persatu.

Masalah terbaru, tak boleh nak buka blog ceritahaziq!!!

Pening dibuatnya.

Mahu update dan hidupkan semula blog itu dengan entri terbaru namun ada masalah yang perlu saya tangani.

Mungkin saya terlupa paswordnya.

Sudah direset namun page itu tidak boleh dibuka untuk memasukkan entri terbaru.

Seolahnya saya telah setkan satu page baru.

Pening...pusing.

Mahu tarik nafas dahulu....fikirkan penyelesaian.

Doakan masalah ini dapat saya tangani segera ya!

Terima kasih kerana masih sudi menjengah 'tintajemari' saya.

Sayang you all ketat-ketat!